Hi! Ik ben Wim

Schrijven is kunst met woorden. De juiste tekst zorgt dat iemand verder leest, ontroert raakt, lacht of iets begrijpt en onthoudt. Ik help je dat te bereiken. Het gaat verder dan de letterlijke woorden die je gebruikt. De context, toonzetting en de manier hoe je iets verwoord bepalen samen wat de tekst met iemand doet.

Je kunt mij inhuren om te helpen met de juiste teksten voor producten, websites, blogs of een artikel. Ik ben goed in iets wat complex is te vertalen naar iets simpels, want eenvoud zorgt dat mensen iets begrijpen en onthouden.

Ik heb eerder het online reismagazine Stop & Stare helpen op te zetten en te groeien. Dit was voor mij een uit de hand gelopen hobby uit voorliefde voor online content. Stop & Stare biedt uiteenlopende content over reizen, landen en achtergrondverhalen en bereikt maandelijks meer dan 50.000 lezers. 

Mijn eigen blogs gaan over zaken die mij bezighouden, dingen die ik interessant vind en verhalen. Die verhalen zijn soms echt gebeurd, soms is het fictie en soms is het een combinatie. Je moet in ieder geval niet alles al te letterlijk nemen.

Heb je een vraag voor mij hebt of wil je met mij samenwerken, dan kun je het beste contact zoeken via Twitter of mij een email sturen. Als je mijn telefoonnummer hebt dan kun je mij ook bereiken via Telegram, WhatsApp of iMessage.

Wim Postma